Med bare en uke igjen.

cside-sentosa-beach-bar
Sentosa Beach

Etter en hektisk uke med mange nye inntrykk, var det godt å kunne slappe av på Sentosa Beach. 35 grader på land, og nærmere 30 grader i vannet var ikke direkte ubehagelig! Sentosa alene, er grunn nok til å utvide til det asiatiske markedet.

Fredag ble avsluttet med en 60-sekunders salgspitch foran et uformelt publikum. Denne uken skulle presentasjonen utvides til 3 – 5 minutter, og gjøres foran potensielle kunder, partnere og investorer. På 2 dager var vi nødt til å endre hele presentasjonen, fra en generell introduksjon, til et markedsrettet og økonomisk perspektiv. Heldigvis hadde vi Peter!

Tirsdagens arrangementet ble kalt The Reception, og var kun åpen for inviterte.

En spent gjeng som venter på å presentere selskapene sine
En spent gjeng som venter på å presentere selskapene sine

Etter presentasjonene hadde vi uformelle møter med potensielle partnere. Det virket som alle selskapene hadde god respons.

20867047256_019a203d29_c
The Reception

Resten av uken brukte vi til egne møter, mentor-møter og grupperefleksjoner. Selv om vi har et tett program, har vi god til å gjøre egne møter og avtaler.

På fredag besøkte vi Redmart, en nettbasert dagligvarebutikk. Redmart har ekspandert veldig de siste 4 årene, og har nå over 580 ansatte. I sin siste finansieringsrunde hentet de inn 27 millioner S$, noe som tilsvarer 159 millioner NOK. De ansatte nylig Amazon sin tidligere produktsjef, så disse gutta mener alvor.

Vi fikk en omvisning på Redmart sitt lager og distribusjonssenter, men her fikk vi dessverre ikke ta bilder. Vi fikk imidlertid et bilde sammen med Jon Sugihara, i resepsjonen.

21015470312_920864a3b4_c

Etter besøket på Redmart tok jeg, Stig, Konrad og Jo en taxi til ferjekaien i Singapore. Etter to uker med lange dager ville vi utforske (ligge på stranden) områdene rundt Singapore. Turen gikk til Bintan i Indonesia. En fantastisk avslutning på en veldig bra uke!

bintan
Mayang Sari Beach Resort

Nå har 2 uker gått, og selv om det føles som en evighet siden jeg plukket opp bagasjen på Changi Airport, så går dagene utrolig fort. Jeg gleder meg til å se hva den tredje, og siste uken, har å by på. Følg med for oppdateringer.