And just like that, we’re all going home.

21120317691
Avskjedsmiddag på Brewerkz, Riverside

 

TINC Asia 2015 er over, og selv om det skal bli godt å komme hjem, så kommer jeg til å savne Singapore. Det flotte miljøet på JFDI, de andre selskapene, varm lunsj hver dag, og selvfølgelig de fantastiske folkene! De siste tre ukene vil alltid bety veldig mye for meg, og for InfoGym.

goldengate
Golden Gate Ventures

På mandag gikk turen til Golden Gate Ventures, et selskap som investerer i tidlig-fase selskaper over hele sør-øst Asia. Siden 2011, har de investert i 25 selskaper i 7 forskjellige land i Asia.

Den siste uken hadde vi mindre fellesprogram enn de to forrige ukene. Etter mye opplæring og oppfølging, var vi klare til å prøve oss på egenhånd. For min del så betydde det mange møter, både med potensielle kunder og investorer. Responsen var veldig bra, og vi endte opp med både salg og tilbud om investeringer.

20507886583_b346edb3c8_o
Pitch Graduation Day

For å gi oss en form for avslutning på programmet, så ble det arrangert Pitch Graduation på fredagen. Her skulle alle selskapene presentere selskapene sine for 4 investorer. Presentasjonen skulle vare i 3 – 5 minutter, med påfølgende 5 minutter utspørring fra panelet. Siden vi nå skulle presentere for investorer, så var vi nødt til å gjøre om på presentasjonene våre, både innhold og levering.

Og med det var programmet over, og en 14 timers flytur til Norge sto for tur. Med oss i bagasjen har vi verdifull kunnskap om det asiatiske markedet, et stort nettverk og mange nye venner. På bare tre uker så har jeg lært så utrolig mye om det asiatiske markedet, meg selv og produktet mitt. InfoGym vil aldri være det samme etter TINC Asia, i positiv forstand.

Takk til Innovasjon Norge for et fantastisk initiativ! Dette programmet har virkelig gjort en forskjell.


This one goes out to Adrian and the team at JFDI.

Before we went to Singapore we were told that JFDI is the best at what they do. Thats a pretty strong statement! After spending three weeks with you, we can clearly see why they would say something like that. Your team is absolutely fantastic! I think I speak for all the teams when I say that this experience has been so valuable for us. You have teached us more these last three weeks then any business school could ever do.

Lastly, I have to send a special thanks to Adrian. I know that you don’t like it when I call you a superhero, but you are pretty frogging close! Thank you for sharing your knowledge and helping us with whatever we needed.

11908888_10155992692100534_2424429940032091183_o
Thank you for everything. We’ve had a blast!

So JFDI, thank you so much for having us!